HomeJedzeniePo co dodawać twarożek, cynamon i cukier do kotletów: będziesz zaskoczony

Po co dodawać twarożek, cynamon i cukier do kotletów: będziesz zaskoczony

Jeśli powiesz niewtajemniczonemu, że do kotletów można dodać cynamonu, twarogu i cukru, uzna, że ​​jest tu jakiś błąd..

Te składniki bardziej przypominają składniki deserowe..

Jednak ekspert kulinarny naszego magazynu, kucharka Julia Arkhipova, zauważa, że ​​​​są to dobrze znane sekrety poprawy jakości kotletów.

W jakich przypadkach wprowadza się te produkty?

Cynamon

Szczyptę tej przyprawy można bezpiecznie dodać do mielonych kotletów schabowych.W tym przypadku danie okazuje się niezwykle smaczne i aromatyczne.

Cukier

To uniwersalny sekret, dlatego możesz dodać cukier do każdego rodzaju mięsa mielonego.Przede wszystkim sprawi, że mięso będzie znacznie smaczniejsze.

Drugą rolą cukru jest nadanie kotletom niesamowitej skórki.

Twaróg

Dodaje się go do kotletów z kurczaka.Rezultatem jest puszyste, soczyste i apetyczne danie.Jednak przy stosowaniu twarogu nie ma potrzeby dodawania chleba.

Twarożek przyjmuje się ze średnią zawartością tłuszczu.

Janem
Janem
Dzielę się z Wami wspaniałymi przepisami tradycyjnej polskiej kuchni oraz poradami, jak stworzyć przytulny i stylowy dom. Moje osobiste triki, sprawdzone przez lata, sprawią, że każdy dzień będzie pełen ciepła i smaku. Dołączcie do mnie w tej kulinarnej i domowej podróży!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Nedávné komentáře