HomeJedzenieSzczypta produktu - i omlet będzie puszysty: co dodać do jajek

Szczypta produktu – i omlet będzie puszysty: co dodać do jajek

Przygotowanie puszystego omletu nie jest tak trudne, jak się wydaje na pierwszy rzut oka..

Co należy z tym zrobić, mówi ekspertka publikacji sieci Belnovosti w dziedzinie gotowania, kucharz, piekarz czwartej klasy Julia Arkhipova.

Jak ugotować puszysty omlet

Dodanie skrobi kukurydzianej do jajek pomoże uzyskać puszysty omlet.

Nie trzeba dodawać dużo skrobi, wystarczy szczypta.Skrobię dodaje się podczas ubijania jaj.

Skrobię można również stosować zamiast jajek podczas przygotowywania różnych wypieków.

Aby zastąpić jedno jajko, wymieszaj dwie łyżki skrobi z trzema łyżkami wody.

Wcześniej ekspert opowiedział, jak przygotować klasyczną marynatę do szaszłyka cebulowego.

Janem
Janem
Dzielę się z Wami wspaniałymi przepisami tradycyjnej polskiej kuchni oraz poradami, jak stworzyć przytulny i stylowy dom. Moje osobiste triki, sprawdzone przez lata, sprawią, że każdy dzień będzie pełen ciepła i smaku. Dołączcie do mnie w tej kulinarnej i domowej podróży!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Nedávné komentáře