HomeJedzenieNadziewane naleśniki nie będą się rozrywać: zrób to, a z uśmiechem będziesz...

Nadziewane naleśniki nie będą się rozrywać: zrób to, a z uśmiechem będziesz wspominać problem

Przygotowanie cienkich naleśników z nadzieniem tak, aby się nie rozrywały, nie jest wcale trudne..

Co należy z tym zrobić, mówi ekspertka publikacji sieci Belnovosti w dziedzinie gotowania, kucharz, piekarz czwartej klasy Julia Arkhipova.

Co należy zrobić, aby naleśniki się nie rwały

Nawet bardzo cienkie naleśniki nie rozerwą się podczas smażenia, jeśli zostawimy ciasto na 15 minut, aby „odpoczęło“.

Niezwykle ważne jest również dokładne rozgrzanie patelni przed smażeniem.Musisz smażyć na średnim ogniu.

Jeśli chcesz, żeby Twoje naleśniki były złocistobrązowe, nie oszczędzaj na cukrze.Im więcej go w cieście, tym bardziej brązowe będą naleśniki.

Ale nie trzeba wlewać dużej ilości oleju słonecznikowego na patelnię.Ponieważ ciasto naleśnikowe już je zawiera, wystarczy kilka kropli.

Wcześniej ekspert powiedział, jak sprawić, by Olivier był smaczniejszy.

Janem
Janem
Dzielę się z Wami wspaniałymi przepisami tradycyjnej polskiej kuchni oraz poradami, jak stworzyć przytulny i stylowy dom. Moje osobiste triki, sprawdzone przez lata, sprawią, że każdy dzień będzie pełen ciepła i smaku. Dołączcie do mnie w tej kulinarnej i domowej podróży!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Nedávné komentáře