Nie należy zapominać, że często można zrobić dobre dania z prostych i niedrogich produktów.
Będą niedrogie, smaczne i zdrowe.
Na przykład możesz zwrócić uwagę na jeden przepis z kuchni rustykalnej, mówi ekspert kulinarny naszego magazynu, kucharka Julia Arkhipova.
Na który przepis warto zwrócić uwagę
Produkty
– Średniej wielkości ziemniaki (około 6 sztuk);
– duża cebula;
– 250 gramów kiszonej kapusty;
– kilka łyżek nierafinowanego oleju;
– sól i zioła w razie potrzeby.
Proces gotowania
Całe ziemniaki należy gotować aż do całkowitego ugotowania.W procesie gotowania nie zapomnij dodać soli.Po schłodzeniu warzyw i podzieleniu każdej bulwy na kilka części.
Po wysłaniu do naczynia do serwowania.
Cebulę należy posiekać na mniejsze kawałki, połączyć z kapustą i przesłać do ziemniaków.
W razie potrzeby posolić, dodać posiekane zioła i skropić wysokiej jakości olejem.Proste, smaczne i zdrowe danie jest gotowe.
Wcześniej powiedzieliśmy Ci o sztuczkach, które pomogą Ci przygotować wysokiej jakości ciasto.