HomeJedzenieJak zrobić chrupiące jajka na twardo: niezwykły przepis - okazuje się bardzo...

Jak zrobić chrupiące jajka na twardo: niezwykły przepis – okazuje się bardzo smaczny

Jeśli nigdy nie próbowałeś jajek na twardo, zdecydowanie powinieneś to zrobić..

Danie jest niezwykłe i bardzo apetyczne..

W przygotowaniu jedzenia nie ma nic skomplikowanego.

W efekcie powstanie prawdziwe kulinarne arcydzieło, które miło zaskoczy Twoją rodzinę i gości.

Przepisem na niestandardowe danie podzieliła się Julia Arkhipova, ekspertka publikacji sieci Belnovosti z zakresu gotowania, kucharka i piekarz czwartej klasy.

Jak zrobić chrupiące jajka na twardo

Ugotuj kilka jajek, usuń skorupki i przekrój je na pół.

Usuń żółtko.W rezultacie otrzymasz połowę białka.

Obtocz te „łódki“ w bułce tartej.

Powstałe „struktury“ należy umieścić na rozgrzanej patelni.

Białka należy chwilę podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.

W rezultacie otrzymasz chrupiący spód, który można nadziewać czymkolwiek.

Jako nadzienie można użyć majonezu, do którego dodano wcześniej wyciśnięte żółtko.

Do powstałej masy sensowne jest dodanie dowolnego z następujących składników: warzywa, grzyby, pikle, czerwona ryba, posiekane paluszki krabowe itp.D.

Rezultatem jest bardzo smaczne danie, które ozdobi świąteczny stół.

Janem
Janem
Dzielę się z Wami wspaniałymi przepisami tradycyjnej polskiej kuchni oraz poradami, jak stworzyć przytulny i stylowy dom. Moje osobiste triki, sprawdzone przez lata, sprawią, że każdy dzień będzie pełen ciepła i smaku. Dołączcie do mnie w tej kulinarnej i domowej podróży!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Nedávné komentáře