HomeJedzenieJak przygotować danie z kiszonej kapusty i ziemniaków: proste i pyszne

Jak przygotować danie z kiszonej kapusty i ziemniaków: proste i pyszne

Nie należy zapominać, że często można zrobić dobre dania z prostych i niedrogich produktów.

Będą niedrogie, smaczne i zdrowe.

Na przykład możesz zwrócić uwagę na jeden przepis z kuchni rustykalnej, mówi ekspert kulinarny naszego magazynu, kucharka Julia Arkhipova.

Na który przepis warto zwrócić uwagę

Produkty

– Średniej wielkości ziemniaki (około 6 sztuk);
– duża cebula;
– 250 gramów kiszonej kapusty;
– kilka łyżek nierafinowanego oleju;
– sól i zioła w razie potrzeby.

Proces gotowania

Całe ziemniaki należy gotować aż do całkowitego ugotowania.W procesie gotowania nie zapomnij dodać soli.Po schłodzeniu warzyw i podzieleniu każdej bulwy na kilka części.

Po wysłaniu do naczynia do serwowania.

Cebulę należy posiekać na mniejsze kawałki, połączyć z kapustą i przesłać do ziemniaków.

W razie potrzeby posolić, dodać posiekane zioła i skropić wysokiej jakości olejem.Proste, smaczne i zdrowe danie jest gotowe.

Wcześniej powiedzieliśmy Ci o sztuczkach, które pomogą Ci przygotować wysokiej jakości ciasto.

Janem
Janem
Dzielę się z Wami wspaniałymi przepisami tradycyjnej polskiej kuchni oraz poradami, jak stworzyć przytulny i stylowy dom. Moje osobiste triki, sprawdzone przez lata, sprawią, że każdy dzień będzie pełen ciepła i smaku. Dołączcie do mnie w tej kulinarnej i domowej podróży!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Nedávné komentáře