Naleśniki z nadzieniem to zawsze wartościowy przysmak na każdą porę dnia.
Proste, ale smaczne nadzienia są doceniane przez wielu.
Dlatego ekspert kulinarny naszego magazynu Julia Arkhipova radzi zwrócić uwagę na jajka jako główny składnik.
Jakie nadzienia można przygotować na bazie tego składnika
Z serem
Kilka jaj kurzych należy ugotować osobno, obrać i posiekać nożem.Ser przepuścić przez tarkę.Połącz oba składniki.
Dodaj również łyżkę miękkiego masła.Dodaj odrobinę soli i pieprzu.Idealne nadzienie jest gotowe.Jeśli chcesz, możesz również dodać trochę ziół.
Z cebulą
Ten farsz jest słusznie uważany za klasyczny: wychodzi jasny i smaczny.Wystarczy połączyć posiekane jajka na twardo z posiekaną zieloną cebulką.
Posolić składniki i dodać majonez dla jednorodności.
Wcześniej mówiliśmy o tym, jakie sztuczki pomogą usmażyć ziemniaki ze skórką.